top of page

ONS AANBOD

System Installation

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

Heat Pump Repair
Duct Cleaning and Repair

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

Luchtbehandeling & ventilatiesystemen

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring beheerst Stokjes als geen ander het complete terrein van gecontroleerde luchtbehandeling voor ziekenhuizen, rusthuizen, kantoren en installeert ze eveneens ventilatiesystemen voor woningen, winkels, fabrieken en andere industriële toepassingen.

 

Stokjes houdt zich niet enkel bezig met de uitvoering, maar neemt ook heel het studie-, reken- en bovenal tekenwerk in eigen handen. Dankzij een eigen productielijn van ronde en rechthoekige kanalen kan elk ventilatiesysteem onmiddellijk aangepast worden aan de noden van het gebouw, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Wenst u deel te nemen aan een aanbesteding of heeft u reeds een project in uitvoering, maar nog geen luchtbehandeling- of ventilatie-installateur? Aarzel dan zeker niet om onze offertedienst alle gegevens te bezorgen voor een gepaste offerte. U kan uw aanvraag richten tot calculatie@stokjes.be.

Groothandel in luchtkanalen en andere toebehoren

Een modern & geïntegreerd machinepark laat ons toe om diverse materialen te produceren, met als belangrijkste producten ronde en rechthoekige luchtkanalen. Deze worden geproduceerd conform alle vastgestelde kwaliteitseisen (LUKA, SPIRO, ...) waardoor wij de luchtdichtheid van onze kanalen kunnen garanderen. Onze eigen productielijn zorgt ervoor dat u geniet van bijzondere flexibiliteit, snelheid en u ook bij ons terecht kan voor vormstukken volledig naar uw wens.

 

Daarbovenop bieden wij u de mogelijkheid om uw kanalen en vormstukken online te bestellen via het eKlimax software pakket. Het programma wordt door ons aangeleverd & geïnstalleerd. Deze online aanpak verkort het proces van bestelling tot levering aanzienlijk.

 

Ook in ons assortiment:

 • Roosters: muur-, wervel-, plafond- & buitenroosters ​​ (in uw gewenste maat & kleur)

 • Brandkleppen

 • Regelkleppen: handmatig, CAV, VAV, ...

 • Dakkappen: zwanenhalzen & vierzijdige kappen

 • Verlopende bochtend: rond & rechthoekig

Wenst u meer info? Aarzel dan zeker niet om onze offertedienst alle gegevens te bezorgen voor een offerte op maat. U kan uw aanvraag richten tot magazijn@stokjes.be. Indien gewenst  verzorgen wij ook de montage van bovengenoemde artikelen.

Ventilatoren en toebehoren

Stokjes beschikt over een uitgebreid gamma aan ventilatoren en toebehoren:

 

 • Boxventilatoren : geassembleerd op vraag van de klant.

 • Dakventilatoren

 • Muurventilatoren

 • Kanaalventilatoren

 • Buisventilatoren

 • ATEX ventilatoren

 • Toebehoren: regelaars, motoren, …

We stellen voor de dimensionering van de juiste ventilator een handige professionele Q/P- selectietool ter beschikking voor onze professionele klanten waarbij men op basis van het gewenste Debiet (in m³/h uitgedrukt), de gewenste Druk (in Pascal uitgedrukt) en de keuze van de gewenste ventilatorserie tot het uitgefilterde eindresultaat komt wat het proces van een concrete prijsaanvraag efficiënt verkort en concretiseert:


https://www.casals.com/en/fanware/50


Onze interne collega’s van de afdeling ventilatoren helpen jullie voor het gebruik van deze online selectietool graag verder.


Er kan bovenaan in de icoon-lijst tevens gekozen worden om met behulp van de Series te gaan selecteren en onder ieder uitgekozen serie van ventilator het juiste Model in functie van het gewenste debiet, technische motorgegevens, akoestische gegevens, externe vereisten waaronder gestelde ATEX-Normen op de plaats van opstelling van de ventilator, temperatuurbereik verder te gaan uitfilteren en selecteren:


https://www.casals.com/en/fanware/50/fans


Per geselecteerd model van ventilator onder iedere serietype van ventilator kan men dan via de bovenste tabbladen volgende bijkomende nodige detailgegevens opvragen waaronder:

 

 • Algemene technische gegevens van de geselecteerde ventilator

 • Curve-simulatiemogelijkheden in functie van Debiet, Druk en Temperatuur instelbare variabelen

 • Afmetingen

 • Elektrische schema’s

 • Voorgestelde Accessoires per geselecteerde ventilator

 • Extra documentatie + handleidingen per ventilator

Kortom, een zeer veelzijdige online ventilatoren-applicatie voor iedere professionele partij die graag meer informatie rond de juiste ventilator met toebehoren heeft.


Wenst U meer info? Aarzel dan zeker niet om onze offertedienst alle nodige basisgegevens te bezorgen voor een prijsofferte op maat.


U kan uw aanvraag richten tot ventilatoren@stokjes.be 
Indien gewenst verzorgen wij ook de montage van bovengenoemde artikelen.

PRODUCTEN
UITVOERING
Ventilatoren
bottom of page