top of page

over ons

Stokjes NV uit Tessenderlo is gespecialiseerd in het plaatsen en produceren van betrouwbare en duurzame ventilatiesystemen.

Complete uitwerking

Stokjes NV neemt uw project volledig in handen. Van calculatie tot uitvoering en inclusief een langdurige nazorg en service. Zelfs de productie gebeurt in eigen huis. In Tessenderlo staat een eigen productiefaciliteit met modern machinepark. Door deze eigen productie zijn maatwerk, kwaliteit, perfecte luchtdichtheid en een snelle service gegarandeerd. Zij verzorgen ook de levering of het afhalen van de materialen. 

 

jeroenpeter.PNG
20210218-stokjes-014.jpg?itok=6W5w5rRe.j

Jarenlange ervaring

Stokjes NV werd meer dan 25 jaar geleden opgericht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in luchtbehandeling en ventilatietechnieken. Gecontroleerde luchtverplaatsing heeft voor ons ervaren team, met ongeveer 20 opgeleide ploegen van monteurs, geen geheimen meer.

 

In 2019 werden wij bekroond met de erkenning D18 Klasse 7. Dat toont aan dat Stokjes de nodige expertise en mankracht in huis heeft om grote, complexe projecten uit te voeren.


Ronkende namen

Binnen ons klantenbestand vindt u heel wat bekende namen. Zo zijn 'Stadhuis Antwerpen', 'Stadion van STVV' en 'Virga Jesseziekenhuis Hasselt' enkele opvallende recente projecten. Dit duidt ook de domeinen waarbinnen het bedrijf actief is: woningen, winkels, kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere utiliteitsgebouwen.

 

Innovatieve pionier

Stokjes is binnen België een pionier in het gebruik van probiotica. Probiotica voorkomt de groei van bacteriën in de luchtkanalen. Zo blijft de luchtkwaliteit behouden en zal er na verloop van tijd geen geurhinder optreden.

 

Er wordt continu geïnvesteerd in innovatieve technieken. Zo is Stokjes de exclusieve verdeler van Aeroseal, een baanbrekende technologie omtrent het afdichten van reeds bestaande luchtkanalen. Dankzij deze technologie verbetert de energie-efficiëntie aanzienlijk.
 

Bureau_edited.jpg

Kortom, Stokjes NV is dé partner voor uw project inzake luchtbehandeling en ventilatie, van A tot Z. 
 

bottom of page